vineri, 5 septembrie 2014

Viata e frumoasa

Viata e frumoasa!

Dupa parerea mea:

Viata functioneaza ca un bumerang. Tot ceea ce gandesti, faci si spui se intoarce asupra ta.
Deci cand il faci pe unu' prost, te faci pe tine.

Totul in viata are costuri; nimic nu este perfect; orice pe lumea asta are calitati si defecte; depinde de tine din ce unghi vrei sa privesti; nu exista sa castigi ceva, fara sa pierzi pe alta parte; orice realizare are un pret; nu exista pierdere fara un castig; exista cazuri in care castigi cu adevarat cand pierzi.

Unii spun ca viata este constituita din jumatate destin si jumate caracter.
Orice caracter ai avea pe de o parte ai de castigat si pe alta parte ai de pierdut. De aceea nu cred ca exista om prost pentru ca oricum ai fi, ai avantaje si dezavantaje ca esti asa.
Totul este relativ!
IMPORTANT ESTE SA FII UN OM BUN!

Eu am ales de mic sa traiesc liber si intens orice moment. Libertatea dupa parerea mea are cele mai mari costuri si se obtine doar prin lupta, insa Libertatea este cea mai de pret. Libertatea
Decat sa imi vand timpul prost, mai bine aleg sa-l traiesc. Exploatarea pe salarii mici, mi se pare sclavie. Si ii condamn pe cei care vor sa se imbogateasca pe seama unor oameni care nu au incotro (am castiga cu totii daca nu am fi atat de individualisti). Bineinteles ca atunci cand traiesti fiecare moment asa cum iti place; atunci cand nu esti dispus sa faci compromisuri; atunci cand esti onorabil ... automat vin niste costuri: iti lipsesc banii, ai sanse sa nu faci o cariera si cam o buna parte din ceea ce inseamna un om realizat din punctul de vedere al societatii.

Viata este scurta.

Media de viata a unui om este foarte scurta in comparatie cu ce inseamna timp pe planeta Pamant sau in Univers.

Viata este prea scurta sa o traiesti gaunos, in ura, in umilinta, in dispret, in ignoranta, cu anturaje de proasta calitate, in zgarcenie, in lacomie, in rautate, trist etc.

Viata este cruda.

Noi gasim si tot inventam tot felul de activitati sa fugim de realitate. Fara acesta fuga, viata fiind atat de cruda, am lua-o razna. Realitatea este prezenta tot timpul. realitatea este data de timp. Toata viata trebuie sa iti satisfaci nevoile. Toata viata este o lupta pentru a-ti satisface nevoile de orice natura. Satisfacerea acestor nevoi de-a lungul vietii, este o realitate. Nimeni nu poate jongla realitatea si efectele ei. Toti culegem ce am semanat, mai devreme sau mai tarziu.

Viata este un miracol.

Unii oameni sanatosi isi doresc sa moara si oameni cu zilele numarate isi doresc sa traieasca.
De la natura cu totii ne dorim sa traim, ba unii isi doresc sa traieasca vesnic. Ba unii chiar cred ca traiesc vesnic (cei care fura viitorul viitoarelor generatii). Doar ca unii au momente de nu mai vad clar lucrurile si cu exagerari catastrofice ale unor chestiuni insignifiante fata de lucrurile cu adevarat grave care exista pe lumea asta (oameni care nu vad, oamenii care se deplaseaza cu ajutorul unui scaun cu rotile, cancerul etc.), isi pun capat zilelor.
Viata este un miracol si orice clipa traita este un miracol.  Viata este plina de miracole.

Viata este o dorinta.

Viata este alcatuita din alegeri si dorinte. Nu exista dorinta prea mare pentru viata.

Viata trebuie traita.

Viata nu trebuie traita superficial! Viata nu inseamna doar bani si excursii de vis. Viata nu inseamna haine de firma si "lume buna". Cand esti suparat ca nu ai iphone 6, inseamna ca traiesti superficial! Viata nu inseamna bani sau pozitie sociala! Viata nu inseamna putere si sase case (doar oamenii slabi isi doresc putere, cei puternici o detin launtric).
Viata inseamna armonie, iubire si frumos.

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...