sâmbătă, 14 februarie 2015

Relativ

"Sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa ajunga bogat si faimos si sa faca tot ceea ce am visat vreodata pentru a realiza ca nu acesta este raspunsul" (Jim Carry)

Am ajuns la concluzia ca orice pe lumea asta are parti bune si parti rele despre absolut orice am putea discuta. Nimic nu este perfect si vesnic, deci asta face ca orice am alege sa aiba parti bune si parti mai putin bune.

Nu exista obiect, persoana, experienta sau sentiment perfect. Deci nu poate exista relatia, casnicia, parintele, copilul sau viata perfecta.

Suntem vesnic nemultumiti si ne dorim mai mult. Daca nu am fi fost programati asa, astazi nu mai ajungeam unde am ajuns. Insa cum nimic nu este perfect, totul are costuri. Tehnologia pe de o parte ne ajuta, insa ne si ia pe masura pe de alta parte.
Cu cat totul e mai simplu, cu atat ne prostim si ne auto degradam.

Orice caracter ai, pe de o parte ai de castigat si pe alta parte pierzi.

Exemplu: O persoana prost educata, are mai mult tupeu ca o persoana bine educata. O persoana bine educata are mult bun simt. Tupeul, desi deranjeaza in multe cazuri, ajuta o persoana prost educata sa aiba parte de mai multe oportunitati si uneori sa realizeze mai usor ceea ce isi propune. O persoana bine educata, prin bunul simt, nu isi permite sa abordeze sau sa ia initiative in orice situatie. Pierzand sansa sa-si faca cunostinte si oportunitati la tot pasul. Insa aceasta are o viata sociala mai bogata, fiind placuta si invitata peste tot. Cei care o inconjoara sunt oameni de calitate. In cazul oamenilor prost crescuti, anturajul este cu persoane fara caracter. Prin atitudinea obraznica, sunt evitati in societate. Cei cu bun simti, interactioneaza cu cei cu tupeu, din bun simt. Insa niciodata nu vor fi prieteni!

Orice pe lumea asta are parti bune si parti mai putin bune. Orice realizare cere costuri. E ca la piata, vrei ceva, platesti.  Nicio realizare nu se face fara deranj. Orice vis ai avea, iti da o starea buna cand te gandesti la el, insa cand constientizezi ca in realitate nu este realizat, esti dezamagit. Aceasta dezamagire o putem numi stres pozitiv. Te indeamna sa te mobilizezi si sa sa-l transformi din vis in realitate! Iar el se realizeaza cand te astepti mai putin. Insa niciun vis nu se materializeaza daca nu faci nimic in acest sens.

Orice ai realizat in viata, la un moment dat vei fi nemultumit. Fizic nu poti realiza tot ce iti doresti in viata. Viata unui om este prea scurta. Ce inseamna durata unei vieti omenesti in relatie cu durata formarii planetei pamant sau a universului?

Dupa parerea mea, chestiunile financiare sunt in balanta cu chestiunile afective.
Daca ai mai mult intr-o parte, cu atat ai mai putin in cealalta parte! Echilibrul este ideal! Sunt oameni bogati saraci si saraci bogati! Depinde din ce unghi dorim sa privim lucrurile.
Capitalismul este egal cu lacomia. Lacomia este egala cu oameni mai putini evoluati spiritual. Mai putin evoluat spiritual, inseamna o mentalitate si un comportament focusat pe nevoile de baza (hrana, sex, haine, masini).

Aceia asa spus saraci cu duhul (sufleteste), care sunt si zgarciti si lacomi. Care tot timpul se gandesc cum sa economiseasca cat mai mult si sa ofere cat mai putin. Sunt niste oameni tristi si care au suferit enorm la viata lor. Oamenii rai, sunt rai din cauza slabiciunii lor de a trece peste cele primite de la viata. Au ramas acolo la baza, nu au vrut sau nu au avut puterea sa evolueze spiritual. Acesti oameni sunt abandonati mai devreme sau mai tarziu. Nu gasesc intelegere si ajutor. Saracia lor spirituala se plateste prin singuratate.

Deci ce inseamna sa fii bogat si ce inseamna sa fii sarac?
Nu le poti avea pe toate. Tot timpul poti alege ce drum sa alegi! Am auzit in ultima vreme cateva femei spunandu-mi ca ele isi doresc cariera. Nu stiu de ce, dar m-am intristat! Nu am nicio problema cu emanciparea femei (dimpotriva), insa aceasta dorinta de afirmare, ma duce cu gandul la slabiciune. Mi se pare mai greu (cu mai multa energie investita) sa ai o familie sanatoasa din punct de vedere fizic si psihic, decat o functie importanta. Care la un moment dat va intra in conflict cu ceasul biologic si va rezulta, nemultumire (nefericire). Deci pe o parte castigi, pe de alta parte pierzi si viceversa!

Dupa parerea mea, orice ai realizat in viata si orice ai face, conteaza sa fii fericit.
Iar, dupa parerea mea, fericirea vine din echilibru, sinceritate si bunatate.
Nu exista fericire eterna, ea vine in doze mici, care se duc repede; important este ca aceste doze sa fie cat mai dese!

Fiecare face cat poate si cat doreste! Intotdeauna este loc de mai bine, dar si de mai rau!


Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...