duminică, 24 mai 2015

Brand Personal

Sunt niste vremuri in care suntem nevoiti sa construim un Brand personal. Acest brand personal il construim prin dezvoltare personala. Trist, dar adevarat, Brand-ul personal este, dupa parerea mea, " Cum sa te vinzi mai bine".

Dezvoltarea personala o faci pentru tine. in schimb Brandul personal este pentru "a da bine"

Competitia este mare, intr-o schimbare dinamica  si locurile sunt limitate catre succes. Depinde de fiecare cat de mult munceste si cat de mult se dezvolta pentru a ajunge acolo unde isi doreste. 

Acest Brand personal, nu are o schema exacta pentru a fi unul cat mai de succes. Depinde de fiecare la fiecare persoana cum isi pune in valoare calitatile si cat isi doreste sa fie o "varianta" cat mai buna a sa!

Cu ajutorul Dezvoltarii Personale, iti faci o parere despre apele in care te scalzi. Dupa aceea cu ajutorul diferitelor metode incepi sa iti descoperi calitatile pe care le ai si pe cele pe care ai dori sa le imbunatatesti.

Cand incepi sa stii la ce esti bun, incepi sa iti dai seama si cam ce ti s-ar potrivi. Odata cu asta, incepe sa iti incolteasca in minte ce vrei de la viata. Asteptarile si dorintele trebuie sa fie palpabile. 

Fiecare Brand personal, este unic, la fel ca si persoana. De aceea nu exista scheme sau sabloane cum sa ti-l contruiesti pe cel cu un impact cat mai puternic. 

Cand stii cine esti si ce vrei de la viata, ai incredere in tine! 
Dupa ce dobandesti aceasta incredere, totul ia o alta aliura. Nu simti nevoia sa mai demonstrezi nimanui nimic, nu te sperii de obstacole si iti urmezi visul neincetat. 

Dupa multe impedimente, daca ramai consecvent pe drumul pe care l-ai ales. La un moment dat ajungi acolo unde iti doresti. Totul este sa iti doresti cu adevarat. 

Sa derulam inapoi toata postarea!

Nu stii ce vrei de la viata pentru ca nu stii ce calitati ai si nu stii la ce esti bun, in concluzie nu te cunosti prea bine. 

Cand nu te cunosti pe bine, nu esti stapan pe tine si automat nu ai incredere in fortele proprii. Iti consumi energia incercand sa demonstrezi celorlalti, in loc sa investesti in propria persoana. Cea mai grea lupta este cu noi insine!

Cand nu iti acorzi incredere tie, nu le acrozi nici celor din jur. Cand nu te cunosti prea bine, proiectezi in tot si in toate lipsurile tale. Cand nu ai incredere in tine, esti inflexibil, neintelegator si gelos. 

Cum sa ii intelegi pe cei din jur, cand tu nu te intelegi pe tine? Din cauza replicilor primite din exterior, incepi sa devii din ce in ce mai egoist. Cu cat esti mai egosit cu atat cei din jur se departeaza, iar tu iti exersezi si mai mult concentrarea pe sine. Alegi din lumea exterioara exact elementele care iti hranesc egoismul. Ai intrat pe un teren minat si este foarte greu sa il treci. Ai ajuns in momentul cand singurele satisfactii sunt cele pe care ti-le oferi singur! 

Depasirea acestui cerc vicios, cere multa vointa si resurse. Inseamna o monitorizare a propriei persoane pe viata pentru a ajusta in timp real ceea ce nu ne place la noi. 
O lupa continua pentru a deveni mai buni pe zi ce trece!


Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...