duminică, 5 iulie 2015

Mesaj

Zilele trecute eram la filmarile pentru realizarea unei reclame. Cum filmarile dureaza ore bune, cea mai placuta pierdere de vreme este socializarea. Asa ca, din vorba in vorba, vorbesc cu o tipa in varsta de 23 de ani, care la un moment dat, in efervescenta discutiei, imi spune: "Dau numai peste neseriosi!"

I-am spus ca lucrurile acestea se influenteaza si ca ea ii alege. Ca poate ii alege pe neseriosi pentru ca in ea starnesc niste chestii. Neseriozitatea acelor baieti reprezinta o provocare pentru ea. Pe langa faptul ca nu se plictiseste, "neseriosul" fiind imprevizibil, la nivel inconstient ea doreste sa-l transforme in serios. Fiecare experienta de acest gen, inseamna un consum mare de energie si timp.

Mai tarziu, vine vorba sa ne "imprietenim" pe facebook. Cand o caut dupa numele furnizat, ce sa vad; o poza cu ce avea ea mai frumos: posteriorul! Un posterior care era doar acoperit de un dres (colant) alb transparent (nu prea ma pricep...). Pai cum puteau in acest caz, baietii sa aiba ganduri serioase? I-am spus ca acum se leaga tot, si ca de aceea da numai peste neseriosi. Ea isi facea probleme cum de se poate vedea poza de profil. Bineinteles ca dupa ce i-am explicat ce transmite, s-a suparat pe mine si numai suntem "prieteni" pe facebook! Am pierdut o posibila aventura, pentru ca nu aveam cum sa-mi doresc ceva serios! :)))

Acum ceva timp, la fel, o tipa era mahnita pentru ca barbatii ii propun doar aventuri. Insa ea pe profilul de facebook, avea majoritatea pozelor care ducea cu gandul, si nu numai, la sex. Ea fiind si instructor de inot, pozele erau in costum de baie, in pozitii starnitoare si cu ce avea ea mai frumos.

Deci inconstient in graba dupa atentie, nu avem in vedere ce mesaj transmitem de fapt. Dupa aceea totul se invarte intr-un cerc vicios. Barbatii o eticheteaza dupa ce ea transmite, iar pentru ea, la un moment dat, nu mai este atat de distractiv sa i se propuna doar aventuri si arunca vina pe calitatea barbatilor... si tot asa!

Dar oare de ce aceste fete vor sa atraga atentia in acest fel? Promovarea aceasta a femeilor in costum de baie, a devenit o normalitate. Atat de normal incat unele ne ingrozesc cu pozele lor pe internet. Cred ca are legatura cu increderea in sine. Aceste fete nu au incredere in ele. De-a lungul timpului poate au primit sau simtit replici nesatisfacatoare pentru ele si atunci doresc sa depaseasca aceasta bariera prin vulgaritate. Insa aceasta vulgaritate le costa doar pe ele. Se adreseaza unui anumit public si roadele nu pot fi decat de proasta calitate.

Cam aceeasi parere o am si despre cele care ravnesc dupa silicoane sau si-au pus. Superficial! Nu m-as insura niciodata cu o tipa care are silicoane! Nu ma refer aici de cele mutilate din cauza unei boli, ci despre cele care isi risca sanatatea pentru ca nu au incredere in ele. Pentru ca vor sa "vanda". De ce oamenii nu au incredere in ei? Pentru ca nu stiu cine sunt! Cand stii cine esti, nu iti dau valoare niste silicoane. Sunt fete superbe care nu au sanii mari, asta nu le face mai putin atragatoare, nu? Parca pana la silicoane, femeile cu sani mici nu se maritau!?
Si desi se spune ca toti barbatii sunt innebuniti dupa "tate", va asigur ca este doar un mit! Si chiar daca ar fi asa, o femeie care isi cunoaste plusurile si minusurile, o femeie care stie cine este, nu are nevoie de niste plastic pentru a cuceri!

Acum doua seri, o tipa de la mine din lista de "prieteni" avea la poza de profil o poza cu posteriorul direct cu vedere la " piersicuta". I-am transmis ca in calitate de psiholog trebuie sa ajut oamenii, prin urmare o ajut si pe ea sa scape de abstinenta (pentru ca arata bine). Ea mi-a spus sa ma uit si doar atat! Dincolo de mesajul de disperare pe care il transmite, am intrebat-o cu ce o ajuta, ca tot in aceeasi conditie ramane. A spus ca doar ii place sa starneasca si ca nu are nicio problema. Oare?

Dupa aceea le auzi ca barbatii sunt niste neseriosi si curvari. Acest lucru nu s-ar putea fara ajutorul femeilor! Pentru ca noi influentam si atragem persoanele cu care ne petrecem timpul. Asa ca daca cumva dai peste acelasi gen de femeie sau barbat, analizeaza unde gresesti. Sau poate asta iti doresti si atunci este ok! Trebuie doar sa-ti asumi si sa te gandesti cum transformi constructiv pentru tine acesta chestiune!

Desi nu constientizam, de multe ori transmitem alte mesaje decat am dori. Asa ca daca ai parte de acelasi rezultat, gandeste-te unde gresesti si schimba ceva!

Pace!

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...