miercuri, 12 august 2015

Puterea

De cateva luni am ajuns la o concluzie clara! Este concluzia mea, deci pot sa ma insel si sa bat campii. Fiecare percepe prin filtrul mintii lui, deci totul este subiectiv cand vorbim despre oameni.

Am ajuns la concluzia ca daca tu nu te ajuti pe tine, nimeni nu te ajuta! Daca tu nu ai puterea sa treci peste incercarile vietii, chiar daca ai prieteni multi si o familie numeroasa, cazi. Despre orice probleme am vorbi (financiare, fizice, psihice etc.), tu esti singurul cu adevarat in masura sa le rezolvi!

Adevarata lupta este cu noi insine~

Daca te lamentezi sau daca o iei pur si simplu razna, nu te ajuti pe tine. Cei apropiati tie, te vor sustine, iti vor sari in ajutor, insa daca la un moment dat nu vad dorinta in tine de a depasi perioada de tranzitie, vor abandona!

Absolut totul se reduce la tine in viata asta. Sunt multe persoane care iau in calcul acest fapt, insa la modul egoist in a le fi bine, nu in a-si asuma alegerile!

Asa ca atunci cand esti in fundul prapastiei, nu uita, tu esti singurul care te poti ajuta sa iesi de acolo, luptand!

Asa ca, cu cat intelegi asta mai repede, cu atat ai grija de tine sa nu ajungi sa NU iti pierzi capul!

Activitatea omoara gandurile!

FII PUTERNIC!




Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...