joi, 28 aprilie 2011

Lumea virtuala

Oare de ce multi indivizi si individe isi pierd timpul dandu-se in lumea virtuala altcineva? Oare de ce sunt create profiluri de vedete administrate de oameni obisnuiti, daca ii pot numi asa? Oare de ce barbatii isi fac conturi de gen feminin? Oare asa se produce o hranire data de acelasi gen de interlocutori? Este posibil ca in lumea virtuala, pe yahoo messenger de exemplu, ca cineva sa para exact cum vrea el print sau cersetor?

Aceasta este realitatea unor multimi de oameni din toate colturile lumii care se dau altcineva decat sunt macar odata in viata, desi am o vaga idee de acest fenomen de ce exista, as fi incantat sa aflu diferite pareri, poate chiar de la cei care fac parte. Oare totul se face din lipsa unor satisfactii reale in viata acelui individ si el atunci se hraneste luand alta poveste? Sunt si cei care investesc atata energie si timp niste victime? Trebuie sa recunosc, ca sa te dai altcineva pe messenger si sa fii si crezut ai nevoie de inteligenta si una care incepe de la medie.
Recunosc ca din posturile trecute sunt cam dezamagit de feedback-ul obtinut. Simt ca nu mobilizez trecatorul sa fie interesat sa participe.  Chiar daca unii mai trec aceste posturi, din comoditate sau alte motive, nu isi lasa parerea proprie. Aceasta parere fiind ea si negativa sau pozitiva mentalitatii mele, insa aceasta parere avand un obiectiv enorm, acela de a gasi raspunsuri in ceea ce priveste fenomenele sociale moderne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...