joi, 15 ianuarie 2015

Multumesc

De-a lungul timpului traversam tot felul de vremuri. Dinamica vietii ne poate aduce intr-un timp scurt din situatii dintre cele mai diverse. Depinde de fiecare dintre noi cum gestionam fiecare situatie.

Desi nu am fost un tip norocos in realizari, bineinteles ca intr-o mare masura sunt vinovat si imi asum asta (asta-i alta poveste), viata mea a fost una de vis. Plina de experiente dintre cele mai inedite, cu foarte multe momente de fericire si pot spune ca sunt mandru de mine astazi pentru cate am schimbat la mine in ultimii trei ani (ca si caracter).

Ani plini de libertate din toate punctele de vedere, care au venit si cu responsabilitati pe masura. Au existat multe momente critice si tot timpul am gasit o solutie si am mers mai departe (Johnny Walker).

Desi de multe ori am perceptia ca oamenii se inraiesc din cauza goanei dupa supravietuire sau pur si simplu, umplerea golurilor sufletesti ii fac sa nu mai vada clar lucrurile. Am avut norocul sa intalnesc oameni minunati, oameni a caror fara ajutor nu as fi putut sa merg mai departe. Prieteni adevarati sau pur si simplu necunoscuti care mi-au sarit in ajutor neconditionat la orice ora pentru mine sunt ingeri.

In viata intalnim tot felul de oameni, aparent intamplator, insa la un moment (daca analizam bine) observam ca fiecare persoana a avut un rol in viata noastra si de cele mai multe ori (intr-un fel sau altul) ne-a ajutat sa mergem mai departe.

Anii desi sunt multi, am perceptia ca sunt putini si ca timpul zboara din ce in ce mai repede. Cu unii dintre acesti ingeri (din diferite motive) poate nu am mai tinut legatura sau poate nu am mai tinut-o ca odinioara. Pe unii poate i-am dezamagit in teribilismul meu adolescentin. Insa de-a lungul timpului imi aduc aminte de ei si de gesturile frumoase facut fata de mine si ma apasa o durere ca drumurile in viata de multe ori se despart. Imi cer iertare ca poate uneori nu am mai vazut padurea din cauza copacilor si sper ca viata sa ne mai intersecteze drumurile. Va multumesc pentru tot!

Cu alti ingeri din fericire pastrez o legatura stransa si astazi dupa multi ani de prietenie. Desi nu am nimic, sunt atat de norocos ca ii am pe ei. Sunt mandru de mine ca am asemenea ingeri in viata mea si le multumesc pentru faptul ca ma suporta si totodata ca ma sustin.

Chiar daca poate nu le-am spus niciodata, nimeni nu imi este dator cu nimic, eu fiind cel indatorat fata de toti cei care au fost buni cu mine si le sunt recunoscator pe vecie chiar si pentru cele mai mici gesturi!

Cu ajutorul acestor ingeri am invatat ca: binele atrage bine; ca respectul atrage respect; ca uniti viata este mai usoara; ca egoismul si individualismul duc catre suferinta si singuratate; ca prietenia adevarata te umple de buntate si energie si astfel viata devine frumoasa!

Va multumesc, ingerilor!


3 comentarii:

  1. Frumos, Cata! Mult succes in tot ceea ce faci! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări,Cătălin!Ai o viziune frumoasa asupra vieții,oamenilor,e o adevărată placere vizuala sa te citesc!

    RăspundețiȘtergere

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...