miercuri, 2 iulie 2014

Singuratatea

Unii spun ca oamenii prin definitie sunt singuri, altii spun ca singuratatea este o boala foarte grea care te chinuie si nu te omoara, iar altii vad viata frumoasa decat daca si-o petrec in singuratate.

Totul fiind relativ, afirmatiile de mai sus pot fi perfect adevarate sau perfect false. Este discutabil...

Unii investesc o buna parte din viata cautand un partener. Pare o loterie sa-ti gasesti pe cineva cu care sa te potrivesti. Pare imposibil...
Totusi oamenii invata sa traieasca impreuna sau altii exerseaza cum sa traieasca singuri.

Oare este vorba de noroc sau oare este vorba de destin, sau poate depinde doar de noi sa avem pe cineva aproape?!

Fiecare traieste, supravietuieste, functioneaza dupa cum se simte bine sau poate...

Unii oameni isi doresc sa fie bogati pentru a nu mai fi singuri. Altii sunt bogati pentru ca au persoane in viata lor pretioase. Oriunde in lume timpul trece mai frumos in compania persoanei potrivite!
Da, da, stiu ca totul este efemer si ca de cele mai multe ori dragostea dispare.

Toate fiintele vor sa fie iubite!

Singuratatea nu face decat sa amplifice atitudinea exagerata pentru interesele personale. Aceasta iubire excesiva de sine are un drum clar, SINGURATATE!

Cu cat spui: "Nu mai vreau sa fiu singur/a" cu atat vei fi!

Am descoperit ca viata functioneaza ca un bumerang. Tot ceea ce faci se intoarce importiva ta!
Face sens: Oamenii au nevoie de iubire. Egoistul se gandeste doar sa o primeasca, atunci el ramane singur pentru ca si cei din jurul lui au nevoie de iubire.

Singuratatea face ravagii in sufletul, mintea si comportamentul oameniilor. Singuratatea este un cerc vicios! Cu cat stai mai mult singur cu atat iti va fi greu sa te adaptezi intr-o viata de cuplu. Singuratatea dezvolta insusiri ca zgarcenia, mandrie, lacomie, grosolanie, dispret, orgoliul, inraire etc.. Cu cat traiesti doar pentru tine, cu atat iti va fi mai greu sa scapi de SINGURATATE.

Ce rost au toate bogatiile cand te simti singur? Iubirea nu poate fi compensata (asa cum cred extravaganti). Terapia prin shopping tine doar cateva ore.

Iti apartine doar ceea ce oferi! Iubirea neconditionata este solutia! Altruismul umple sufletul!

Copiii ii invata pe adulti sa ofere!

Cu cat oferim mai mult celor din jur, fara sa asteptam nimic in schimb, cu atat avem mai mult!Esti bogat cand iubesti si esti iubit!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...