joi, 9 octombrie 2014

Trist

Domnilor, mi-e rau!

Nivelul este mai scazut decat credeam. Persoanele din imaginile de mai jos au drept de vot.

Un intervievat raspunde la intrebarea pe ce planeta suntem: "Nu ştiu, nu sunt de aici"
Altul are furatu' in sange, cica sa-i sufle reporterul.

Cand am spus ca principala problema a tarii noastre este educatia, se pare ca nu am gresit!

Daca un reporter merge intr-un sat si gaseste ceva persoane care nu stiu niste chestiuni elementare (cate luni are un an, pe ce planeta suntem, ce se intampla cu soarele noaptea, pe ce continent se afla Romania, in ce secol suntem, la ce ne ajuta creierul, pentru ce sunt alegerile din luna noiembrie, in ce tara traim etc.) va dati seama cum stam la nivel national?!

Am aflat rapunsul cum au ajuns unii sa aiba putere de decizie in Romania.

Alegerile din noiembrie sunt foarte importante. Oricine ar veni la carma tarii, nu poate repara in cinci ani cei douazeci si patru de ani de degradare. Dupa parerea mea, in punctul in care ne aflam, urmatorii cinci ani sunt extrem de importanti pentru viitorul Romaniei.

De fiecare dintre noi depinde viitorul urmasilor nostri!


Un comentariu:

  1. De aceea mi-ai placut tu de cand te-am cunoscut...ai scris aici de parca ti-as fi dictat eu.Sunt socata si nu pot nici sa rad de asemenea prostie.Astia traiesc printre noi ne consuma oxigenul si energia si in scurt timp or sa ne cotropeasca!...Se inmultesc rapid si noi o sa ne simtim tot mai stingheri in lumea lor.

    RăspundețiȘtergere

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...