vineri, 19 septembrie 2014

Banii

Ce sunt banii? Niste hartii!

Noi le dam banilor mai multa importanta decat au.

Daca banii te fac fericit, atunci lupta pentru ei. Insa sunt foarte multe chestiuni pe care nu le poti cumpara cu bani. Daca mintea ta este focalizata pe bani, inseamna ca pierzi din vedere multe alte chestiuni, ceea ce face ca tu sa ai impresia ca traiesti, insa de fapt tu cauti tot timpul motive sa nu fii fericit si sa nu traiesti liber.

Stiu, banii sunt necesari, insa nu atat de necesari pe cat vor unii sa ne faca sa credem sau pe cat cred multi dintre noi.
Oricat ai incearca, nu poti compensa tristetea cu ajutorul banilor. Banii chiar nu sunt totul pe aceasta lume, desi totul se invarte in jurul lor (politica, religie, putere etc.). Cata tristete si slabiciune!

Vei descoperi ca atunci cand ai mai putin, te bucuri mai mult si traiesti mai intens.

Daca faci din bani un scop, poate vei reusi, insa sigur vei pierde pe alte planuri chestiuni mai importante (onoare, demnitate, respect, etc). Pana la urma ce este viata daca nu te poti bucura de ea?

Sunt de parere ca atunci cand dam vina pe lipsa banilor ca nu avem  parte de anumite satisfactii (de cele mai multe ori superficiale), gresim!

De ce femeile care vaneaza barbatii cu bani sunt nevrotice si nefericite? Sinceritatea si corectitudinea sunt trainice si sanatoase tot timpul vietii si generatiilor care vin!

Nu este o rusine sa fii sarac, cum nu este simplu sa fii bogat!

Stiu ca majoritatea isi doresc sa fie bogati si nimeni sarac. Pentru ca ne atrage confortul si luxul. Insa acestea din urma nu ne fac mai buni, dimpotriva ne distorsioneaza perceptia despre adevaratele valori.

Nimic nu este bun la extrem! Saracii traiesc mai intens si se bucura din orice! Ce il poate bucura pe un om care isi poate cumpara orice? Familia? Sanatate? Fericire? Acestea le poate avea si cineva care nu este bogat!

Banii te fac sclav!

Cei care vor sa epateze cu bogatia sunt cei mai tristi si goi pe dinauntru. O persoana implinita nu simte nevoia sa demonstreze nimic, nimanui! Stie cine este!

Poti sa ai demnitate si fara bani! Ce mai inseamna bogatia si frumusetea fara caracter? Caracterul si educatia nu pot fi cumparate!

                  Caracterul este singurul care rezista o viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...