vineri, 28 august 2015

Respectul

Se spune ca atunci cand nu ii respecti pe cei din jur, nu te respecti pe tine! O fi adevarat?

Traim vremuri in care femeile poarta pantaloni si barbatii fuste. Relatiile sunt din ce in ce mai superficiale si efemere. Cum poate sa fie ceva superficial trainic?

Sunt de parere ca barbatii iubesc femeile care-i respecta! Respectul este cheia unei relatii armonioase.
Dar cand vine vorba despre respect, mintea ma duce si mai departe. Nu stiu cat de departe, insa ajunge acolo incat respectul, ca si multe alte chestiuni, are legatura cu individul in sine si doar cu el. Ce vreau sa spun este ca, de fapt, trebuie intai de toate sa ne respectam pe noi insine, ca sa putem sa respectam ce ne inconjoara. Spun ce ne inconjoara, pentru ca respectul nu se limiteaza (dupa parerea mea) doar la relatiile interumane. Atunci cand te respecti pe tine, respecti tot ceea ce tine de lumea in care traiesti!

Ai atitudinea si mentalitatea, ca nimeni nu iti datoreaza nimic si nimeni nu iti apartine. Daca iti formezi un exercitiu vazand lucrurile asa, vei vedea ca functionezi mai bine. Mai explicit, va recomand, sa cititi Scrisoarea lui Harry Browne.

Cand te respecti pe tine, respecti si natura cu tot ceea ce tine de ea. Cand te respecti pe tine, respecti si un om al strazii. Nu conteaza pe cine ai in fata, il respecti (pentru ca te respecti pe tine).

Teoria ca teoria, practica ne omoara! Respectul sta la baza unui trai armonios in orice societate si relatie.

In unele discutii cu diverse cunostinte, lanseaza niste ipoteze total gresite dupa parerea mea. Si anume: respectul trebuie intai castigat sau respectul vine odata cu frica.


Va recomand superbul articol despre respect http://www.artadeatrai.ro/respectul


Un comentariu:

  1. Excellent goods from you, man. I've take into accout
    your stuff prior to and you're simply extremely great.
    I really like what you have bought here, really like what you are saying and the way wherein you assert it.
    You're making it entertaining and you still care for to stay
    it wise. I cant wait to learn much more from you.
    That is really a wonderful site.

    RăspundețiȘtergere

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...