luni, 18 iulie 2011

Relaxare

Draga cititorule,

am gasit un moment de inspiratie la 1 dimineata si am spus sa scriu acest post.

Cititorule, este vorba daca in viata este mai bine sa fii relaxat sau agitat, bineinteles dupa parerea mea. Insa bineinteles si parerea ta conteaza cititorule. In caz ca te simti pierdut, sa stii ca si eu ma simt. Am ajuns la un punct in care nu stiu ce drum sa aleg, pentru ca nu e nici unu pavat. Nici de cele pline de mazga nu sunt prea multe. Tot astept de la inceputul anului sa se lumineze un drum cu adevarat, insa nimic, TOTUL ESTE IN BEZNA! Bineinteles ca sper sa se regaseasca cati mai putin cu mine, in aceste cuvinte. Am luat-o razna promit sa o dau inapoi.

Sa revenim la postul din aceasta dimineata. Am observat in viata mea ca daca esti mai relaxat, lucrurile bune vin mai usor, probleme se rezolva aproape de la sine!
Daca esti agitat, atragi asupra ta, lucruri negative si parca totul se complica si se amplifica cu o stare negativa, pentru tine si cei din jur!

Nu spune nimeni sa fii un lenes si sa astepti cu extrem de multa relaxare ca lucrurile bune sa ti se intample, desi aceasta categorie are sanse sa castige cel mai mult, print-o bafta porceasca. Am o gramada de exemple in minte, insa nu vreau sa va plictisesc.

Asa ca lasat in coada de peste ideile principale transpuse. Voi incepe sa scriu niste posturi, despre relatii, despartiri, seductie si tot felul de chestiuni de astea de ne privetse pe toti.
Insa pana atunci mai mai desparte un singur post, postul cu numarul 50( in care voi spune ce am inteles dupa ce am scris 50 de posturi pe blogul meu)

Pe curand dragi prieteni!
muah

Un comentariu:

  1. Buna!Articolul asta l-am citit in cel mai potrivit moment,de ceva timp sper sa se lumineze un drum cu adevarat...,mi-am dat seama k dak sunt in continuare agitata,lucrurile nu se vor schimba...
    In viata trebuie sa fi relaxat,din pacate(in cazul meu),de multe ori problemele te fac sa te schimbi:(.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...