sâmbătă, 3 septembrie 2011

Dorinta

Imi cer scuze dragi prieteni, dar in ultima perioada nu prea am mai avut timp sa-mi astern si ca sa fiu sincer, nici nu prea am avut chef, adica inspiratie.

Dorinta este o traire care exista cu siguranta in fiecare individ. Din experienta mea de pana acum daca iti doresti cu adevarat ceva ti se va implini. Universul concura la indeplinirea dorintei tale. Mie mi s-au indeplinit o gramada de dorinte pana acum, ele nu au venit in aceasi uniforma, contur cum mi-o doream, insa esenta lor era exact ceea ce imi doream. Am observat o chestiune fundamentala din partea fortelor mai puternice ca noi, indeplinirea dorintei vine fulger si ca regula, niciodata cand te astepti. Daca te astepti, aceasta nu ti se indeplineste! Atunci cand nu te mai gandesti, cand iti iei gandul, cand esti dezamagit, dorinta ta se materializeaza si apare spontan.

In concluzie, daca iti doresti cu adevarat, atunci cand nu te astepti, ceea ce ti-ai dorit ti-se indeplineste!


8 comentarii:

  1. imi indeplinesti dorinta de a te cunoaste mai bine, dandu-mi adresa ta de mail? mi-ar placea sa-mi implinesti dorinta acum cand astept cel mai mult, ci nu cand voi uita de ea.:)
    Oricum stiu ca nu poti in acest moment, intrucat participi la emisiunea "Mireasa pentru fiul meu".

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa definitie:).Cand ne asteptam mai putin,atunci ni se intampla minunate lucruri la care poate nu ne gandeam in momentul respectiv,mie mi s-a intamplat de multe ori:),doar trebuie sa-ti doresti cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Catalin te iubim!Esti un baiat de invidiat ,felicitari ca ai parasit competitia mpfm sincer nu era de inteligenta ta asa ca mult succes pe mai departe SI NE BUCURAM CA PRIN INTERMEDIUL ACESTEI EMISIUNI AM DESCOPERIT UN BAIAT EXTRAORDINAR

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalin, is this really you???????????????
    I can wait to, maybe, meet you on the first of April at Herastrau Park, Charles de Gaulles entry! Maybe! I'm so sorry for you that you had to live with all that injustice around you, for so long. I'm sorry!

    RăspundețiȘtergere
  5. In acest post probabil te refereai la faptul ca ai fost admis in competita MPFM. Mie mi-a placut cum te-ai manifestat in competitie, insa nu sunt un fan Mircea Badea (si nici al antenelor!) si credeam ca nici tu nu esti! Nu stiu de ce dar te vedeam mai inteligent decat atat, sa fii fanul lui Mircea Badea si al Antenelor, cred!
    Eu nu urmaresc Antenele sunt pline de dejectii! Aceasta emisiune MPFM am urmarit-o doar pentru faptul ca imi plac emisiunilede unde arata "din bucataria" convietuirii mai multor persoane (la un loc)!

    RăspundețiȘtergere

Cate sedinte sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj?

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A INDEPARTA UN TATUAJ? Publicat de 23 iunie 2020 de  catalinmovileanu Salutare, Dupa pret, prima intrebare...